Kako kupiti aranžman?

Poštovani putnici,

na sajtu naše turističke agencija ASCOMS – preduzeća ASCOMS doo nalaze za ponude za brojne aranžmane: letovanja (apartmani, hoteli…), zimovanja, putovanja, bus programi, avio programi… Trudimo se da u saradnji sa web masterima redovno ažuriramo ponude kao i aktuelne ponude popusta, akcije first minute, last minute. Ukoliko dođe do neslaganje ponuda na sajtu i usmenih informacija koje dobijete od naših agenata prodaje unapred se izvinjavamo jer i ako je tehnologija napredovala ipak postoji ljudski faktor i fizičke mogućnosi da se promene postave na sajtu.

Kada pronađete na našem sajtu ponudu koja vam se dopada sve dodatne informacije o slobodnim kapacitima, cenama i ostalim detaljima možete dobiti usmenim putem pozivanjem na neke od postavljenih brojeva telefona za kontakt. Podaci za kontakt naše agencije nalaze se na strani KONTAKT. Agenti prodaje će vam dati tražene informacije. Ukoliko želite možete nam  poslati upit putem maila na koji ćemo vam poslati tražene informacije.

Ukoliko se odlučite za kupovinu aranžmana postupak je sledeći:

1. Na vaše ime i prezime uradi se predrezervacija ( zavisi koji aranžman, hotel, apartman, putovanje, da li je last minute ponuda ali detaljnje informacije dobijate od agenata prodaje) koja u regularnoj prodaji traje 24 časa. Možemo izaći u susret i posebnim zahtevima pa da predrezervacija stoji duže recimo zvali ste u subotu, na službenom putu ste i tu smo za dogovor.

2.Nakon izvršene predrezervacije vršite uplatu aranžmana – dolaskom lično u naše poslovnice ili uplatom po profakturi po predračunu koji vam dostavljamo putem mail ili faxa.

3.Na našem predračunu u zaglavlju stoje svi naši podaci: naziv preduzeća, ogranak Asturs, PIB, matični broj, broj žiro računa računa.

4.Po dobijanju predračuna u roku od 24 časa, ako nije drugačije dogovoreno u zavisnosti od aranžmana, potrebno je da uplatite svoj aranžman – lićno u agenciji,  u nekoj banci, pošti ili putem svog elektronskog poslovanja

5.Nakon izvršene uplate dobijate i potrebnu dokumentaciju: ugovor, račun, OUP, program putovanja – lično ili putem maila.  Na ovaj način ste izvršili potpunu rezervaciju željenog aranžmana. Detalji vezani za plaćanje ( u celosti, na rate) definišu se pre uplate tako da se možete odlučiti za tip plaćanja koji vama najviše odgovara.

Dragi zainteresovani putnici,
kao što ste iz skraćenog opisa načina kupovine pročitali postupak je jednostavan. Uvek vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne inforamcije.

Ako ste do ponuda naše agencije došli putem interneta i odlučili se da nas kontaktirate za detaljne informacije biće nam zadovoljstvo da vam pružimo sve dostupne informacije.
Nemamo poslovnice u drugim gradovima imamo samo u Nišu. Poslujemo sa strankama van Niša po principu on-line kako se danas popularno kaže. Vaše uplate po profakturama se redovno knjiže i dobijate od nas račune i kopije fiskalnih računa na mail ili fax kao dokaz da je plaćanje izvršeno.
Podaci o našem preduzeću se nalaze na strani USLOVI KUPOVINE .  Ako ste se odlučili da svoj aranžman potražite putem interneta onda verujemo da vam je i način kupovine preko agencije koja nema predstavništvo u vašem mestu  poznat.

Za naše poslovanje smo uložili dosta truda, vremena i finansija – izrada sajta, postavljanje hotelskih ponuda sa opisima i slikama preko 900 hotela za razne destinacije, apartmanski smeštaj preko 500 vila u ponudi, putovanja sa programima, obuka agenata prodaje da što detaljinije upoznaju ponude, opise smeštaja, destinacije…
Mi volimo svoj posao, cenimo sve vas kao stalne putnike koji nam se vraćate i nove potencijalne koji nam dolazite ili nas kontaktirate jer ste naše ponude pronašli putem interneta. U eri interneta veliki broj naših stalnih i novih putnika je do naših ponuda došao baš pretraživanjem putem interneta.

Zato vas ovim putem molimo da i vi cenite naš uloženi trud da vam prezentujemo naše ponude.
Ne, mi ne sarađujemo sa agencijama iz vašeg mesta, radimo samo direktnu prodaju. Nemojte nas kontaktirati radi dobijanja svih detaljnih informacija a zatim da sa svim gotovim informacijama na papiru odlazite u prvu agenciju u vašem mestu jer vas je strah da izvršite uplatu po profakturi.
Ukoliko više verujete agencjiji čije agente prodaje vidite – lični kontakt onda vas molimo da odmah i idete u neku od agencija iz svog mesta pa od njih potražite detaljne onformacije. Ukoliko imaju želju da vam prodaju aranžman verovatno će se potruditi. I da, nije isto ukoliko ste nas nekoliko puta kontaktirali i mi vas, trošak je obostran moraćete da se složite, izvršite predrezrervaciju preko naše agencije a potom odlazite u prvu agenciju koja vam je usput. Osim nesporazuma oko duple rezervacije često se dešava da izgubite aranžman zbog zabune koju ste napravili.
Mi cenimo vaše vreme i trud da pronadjete željeni aranžman ali cenimo i naš uloženi trud da vam iste prezentujemo i prodamo. Ipak svi mi radimo za platu i samo prodajom možemo da obezbedimo sebi istu a ne deljenjem informacija a izvršenom uplatom u drugoj agenciji a zahvaljujući informacijama koje ste dobili od nas. Svaki putnik koji je došao do naših ponuda putem interneta je za nas dokaz da se uloženi trud u izradu sajta isplatio.

Dragi putnici,
hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate naše uputstvo kako možete kupiti aranžman preko naše agencije.

Pre nego što doneste odluku da li želite da kupite aranžman u agenciji koju “ne vidite” razmislite, proverite dostupne podatke.
Stojimo vam na raspolaganju kako stalnim tako i potencijalnim putnicima koji žele da iz svog doma putem interneta pronađu željeni aranžman.

Srećan put želi vam tim turističke agencije ASCOMS.

preloader