Srbija Wellness & Spa, Wellness & Spa Zlatibor, Wellness & Spa Hotel Mona Zlatibor, deca gratis u hotelu Mona Zlatibor, Relx vikend za dvoje hotel Mona Zlatibor, Relax porodični vikend hotel Mona Zlatibor, Plati 5 dana dobiješ 6 dana hotel Mona Zlatibor, Relax spa hotel Mona Zlatibor jesen, zima, leto - ASTURS Turistička agencija Niš
Srbija Wellness & Spa

Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd – Podgorica – Jadran.
Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane.
Sam enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Lada Bar, Restorani Perun i Vila, kongresni centar, wellness i raznovrsna ponuda soba i aprtmana, svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru.
 

buy clomid and nolvadex online Napomena
Wellness centar Inspirium je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tela.
Inspirium se prostire na 1200 m2 prelepo uređenog prostora u kojem su predstavljeni Wellness sadržaji koji ujedinjuju filozofiju Orijenta sa tehnikama i tehnologijom Zapada.
Wellness centar obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.
Dizajniran je tako da se u svlačionice ulazi kroz elektronski sistem. Sve svoje vredne stvari ostavljate sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se opustite i prepustite svom opuštanju
Prijatne mirisne note, profesionalno i ljubazno osoblje, kombinacija umirujućih boja i prirodnih materijala kojima je uređen enterijer, osmišljeni su da od prvog trenutka stvore ambijent koji opušta i umiruje.
Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness centar ostavljate svoje dnevne brige ispred vrata i započinjete svoje putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju Vašeg tela.
Radno vreme wellness centra je od 09:00h-21:00h.
Petkom i subotom kao i u periodu od 01.januara-15.februara i u periodu od 15.juna-30.septembra radno vreme je do 23:00.
Za decu do 12 godina boravak u wellnessu od 09:00h-18:00h.