Beč - Božićni market 2018 od 25€!!! Polazak 14.12. 2018. busom, Beč praznična putovanja, Beč putovanja 2018,BEČ od 25€!!!, Beč jesen 2018, Beč jesen 2018, Beč jesenja putovanja 2018,Beč septembar 2018, Beč oktobar 2018, Beč novembar 2018, beč decembar 2018, , hoteli u Beču, posetite Beč 2018, šta videti u beču, bus program Beč 2018 - ASTURS Turistička agencija Niš
Beč - Božićni market 2018 od 25€!!! Polazak 14.12. 2018. busom, Beč praznična putovanja

Bozicni market u Becu

Šoping u Parndorfu i poseta Beču
Veliki predbožićni vašar i rasprodaja 3 dana busem od 25€

Polazak 14.12.18.

 

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća.
Beč- „grad muzike” je glavni grad Austrije. Grad turizma Beč može da se pohvali širokom ponudom umetnosti i kulturnih sadržaja, mnogim istorijskim znamenitostima, a posetioci ga doživljavaju gostoljubivim, šarmantnim, simpatičnim i kultivisanim. Beč je grad koji poseduje starinski šarm, a istovremeno i savremen i moderan grad sa mladom, inovativnom kulturno-umetničkom scenom i gomilom lokala, kafića i restorana za sladokusce. Ovo je Vaš dan - iskoristite ga maksimalno.


PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan
Polazak iz Leskovca, Niša sa parkinga kod Tempa oko 19h, iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 23h, iz Novog Sada oko 00:15h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.
2. dan
Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika, organizovaće se fakultativni odlazak do Beča oko 13h. Po dolasku u Beč može se posetiti trgovačka ulica Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Polazak iz Parndorfa u popodnevnim satima. Noćna vožnja sa usputnim stajanjima.
3. dan
Dolazak u Novi Sad, Beograd i Niš u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA po osobi za polaske iz:
Novog Sada i Beograda: 25€
Niša, Leskovca, Paračin, Jagodina,Mladenovac: 30€
Bor, Zaječar 40€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-vožnja udobnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker
-troškovi organizacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-međunarodno zdravstveno osiguranje
-fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika)
-individualni troškovi putnika

NAČIN PLAĆANJA:
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank)

 

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizaora sa licencom broj OTP 58/2014.

Asturs olašćeni subagent. Organizator putovanja GRAND HOLIDAY licenca OTP 58/2014